Diverse

Ce ne impiedica sa traim propria viata la maximum -II

2. Asteptarea permisiunii
Daca credeti ca cineva nu va va oferi binecuvantarea pentru a face ceea ce este cu adevarat important pentru dvs., nu mergeti la ei pentru a cere permisiunea. Faceti-o oricum si cereti-va scuze mai tarziu, daca este nevoie. Daca este atat de important pentru tine, atunci fa-o. Trebuie sa fii suficient de indraznet pentru a te ridica pentru tine.

„Fa ceea ce te face fericit. Concentrati-va pe ceea ce va aduce bucurie. Apreciati si faceti mai multe lucruri care va fac sa zambiti. Traieste-ti viata pentru tine. Tu contezi! Tu numeri! Meritati adevarata fericire! Aceasta este viata ta. Traieste-l la maxim! Traieste viata fara regrete.” – Stephanie Lahart

3. Asteptarea timpului potrivit
Problema cu asteptarea momentului potrivit este – nu vine niciodata. Saptamanile vor trece, apoi luni si chiar ani, si veti gasi intotdeauna o scuza pentru a amana. Atunci vei regreta sa nu incepi acum.

Momentul potrivit este acum; cand ai motivatia. Fericirea nu este ceva ce poti gasi, trebuie sa o creezi. Si daca faci asta, ani vor trece si ai fi fericit ca ai inceput acum.

Sigur ca s-ar putea sa nu mearga asa cum era de asteptat, dar dupa cum a spus Mark Twain, „De acum douazeci de ani, veti fi dezamagiti mai mult de lucrurile pe care nu le-ati facut decat de lucrurile pe care le faceti.”