Diverse

Zeolit, unul dintre cele patru ingrediente minune ale produsului Trioncolinat 2

trioncolinat 2Ideea de protectie a organismului a prins tot mai multa culoare in ultimul timp, tocmai pentru ne expunem zi de zi la un intreg amalgam de substante daunatoare, toxine, radicali liberi si alti agenti mutageni. Toate aceste substante reprezinta, in sensul cel mai abrupt, „catalizatori” pentru tumorile maligne, expunerea prelungita in fata lor determinand diviziuni celulare necontrolate.

Pana in momentul de fata, un singur mineral si-a demonstrat forta terapeutica in prevenirea cancerului, respectiv Zeolitul – numele sau fiind stabilit de suedezul „Axel Frederik Cronstedt”. Insa, nu toate variatiunile acestui mineral par a oferi beneficii organismului uman, ci doar acela cunoscut sub denumirea stiintifica de „clinoptilolit”.

Zeolitul este inclus in tot mai multe tratamente naturiste ale prezentului, asa cum este si celebrul Trioncolinat 2 ( in compozitia caruia se mai regasesc Echinacea, cartilajul de rechin si alga marina bruna), tocmai pentru ca poseda in structura sa patru nutrienti esentiali pentru organism, respectiv Sodiul, Magneziul, Potasiul si Calciul – minerale fara de care corpul nostru nu ar putea sa isi realizeze functiile primare. Nu doar structura microcristalina a acestui mineral l-a recomandat drept remediu universal in medicina alternativa indiana, chineza si ruseasca, ci si faptul ca este incarcat cu o sarcina negativa.

Din ce cauza este considerat Zeolitul un detoxifiant si un imunomodulator exemplar? Raspunsul se gaseste in structura sa, particulele din care este realizat acest mineral fiind incarcate cu o sarcina negativa. Astfel, fiecare particula poseda abilitatea de a atrage in preajma sa o particula incarcata cu o sarcina de semn opus, respectiv una pozitiva. Rezultatul? Poluantii care sunt in mod obiectiv incarcati cu o sarcina pozitiva sunt mult mai usor eliminati din organism, din aceasta categorie de „toxine” facand parte si metalele grele.

Beneficiile pe care le ofera cura de detoxifiere cu Zeolit

Ele sunt numeroase, conform cercetarilor efectuate in aria medicala. Astfel, in timpul tratamentului cu Zeolit particulele toxice sunt modificate, neutralizate sau complet eliminate din organism, efectele lor de lunga durata fiind indepartate pas cu pas. Asadar, se evidentiaza beneficii la nivelul sistemul digestiv, procesul de digestie fiind unul mult mai accelerat in cadrul unui corp sanatos. De asemenea, in foarte multe cazuri pacientii care au urmat un astfel de tratament au remarcat ameliorari in cazul problemelor hepatice, dar si in contextul tulburarilor la nivel renal. Alte doua planuri pe care s-au inregistrat benefiicii sunt reprezentate de sistemul respirator, respectiv de analizatorul cutanat.

In concluzie, devine destul de dificil de precizat o paleta restransa a avantajelor pe care le ofera Zeolitul organismului nostru, specialistii dovedind de-a lungul timpului eficienta sa in lupta contra afectiunilor dermatologice, digestive , reproductive si neurologice. Ei bine, tocmai aceasta gama vasta de beneficii a reusit sa transforme mineralul Zeolit intr-un remediu traditional apreciat pe toata suprafata globului pamantesc, „piatra care fierbe” reprezentand un tratament naturist 100% sigur pentru organism.

Un ultim studiu pe care specialistii l-au efectuat asupra mineralului ” clinoptilolit” atesta eficienta sa si in combaterea celulelor canceroase, actiunea sa fiind una dubla: pe de-o parte, acesta distruge celulele canceroase deja formate, stopand totodata cresterea celor care nu se afla inca la maturitate.