Afaceri

Principalele servicii puse la dispozitie de firma de contabilitate MBM

firma contabilitate BucurestiContabilitatea manageriala

Fiind o parte importanta a acestui domeniu de activitate, contabilitatea manageriala se ocupa de analiza minutioasa a informatiilor financiare dintr-o companie. Rapoartele care sunt vizate sunt cele care contin rezultatele financiare inregistrate in cursul unui trimestru sau in cursul unui an intreg, insa obiectul propriu – zis al activitatii poate fi reprezentat si de investigarea centrelor de cost sau de efectuarea previziunilor anuale.

Urmarind grila de servicii a companiei MBM identificam urmatoarele oportunitati pe care contabilitatea manageriala le ofera antreprenorului aflat la inceput de drum. Pe de-o parte, acest segment se ocupa de intocmirea bugetului anual, buget care contine in egala masura balanta cheltuielilor si a veniturilor inregistrate.

Pe de alta parte, se initiaza analize concrete asupra rezultatelor financiare pe care compania le-a obtinut in cursul unui an, oferind solutii pentru optimizarea veniturilor. Din perspectiva serviciilor adiacente amintim efectuarea rapoartelor specifice, acestea vizand fiecare departament in parte al societatii, dar si o analiza profesionala a indicatorilor financiari care ar putea sa influenteze in mod negativ sau pozitiv panta economica pe care o veti inregistra in viitor.

Expertiza contabila

Pentru o supraveghere atenta a activitatii financiare este recomandat sa va lasati compania pe mana unor specialisti care pot intreprinde o analiza obiectiva asupra afacerii dumneavoastra. Din perspectiva serviciului de expertiza contabila, exista doua ramuri care pot constitui obiectul de interes al potentialilor clienti. Pe de-o parte, firma MBM ofera servicii de expertiza contabila judiciara, acestea presupunand investigatii amanuntite asupra evidentelor financiare ale societatii, cu scopul fundamental de a oferi probe organelor care au dorit efectuarea expertizei.

Pe de alta parte, compania MBM va pune la dispozitie personal certificat, gata sa va ofere servicii de expertiza contabila extrajudiciara, rapoartele finale nefiind indreptate catre organele juridice, ci catre alte societati/ parteneri/ furnizori interesati de evidentele contabile ale firmei dumneavoastra.

Contabilitate financiara

Reprezentand o ramura vasta, contabilitatea financiara presupune un amalgam de servicii. In primul rand, expertul contabil angajat se ocupa de intocmirea si de depunerea declaratiilor, lucru pe care trebuie sa il duca la bun sfarsit in fiecare luna. De asemenea, el este responsabil pentru intocmirea situatiei financiare propriu – zise, pe care mai apoi trebuie sa o prederea organelor legale intr-un interval de timp prestabilit.

Un alt rol care revine expertului MBM in contabilitate financiara este acela de a obtine toate certificatele fiscale utile managerului companiei. Amintim alte doua atributii care intra in grila expertilor dintr-o firma contabilitate Bucuresti, respectiv efectuarea auditului statutar, precum si consultanta & asistenta in momentul in care se realizeaza procesul de inventariere a conturilor firmei.

Servicii adjuvante

Exceptand cele trei servicii de baza pe care compania MBM le ofera clientilor sai, exista o grila a serviciilor conexe compusa din proceduri precum: efectuarea bilantului de lichidare, reorganizarea resurselor financiare si incheierea protocoalelor de fuziune intre parteneri si asociati, dar si depunerea dosarelor la autoritatile regasite in plan local, un exemplu elocvent fiind reprezentat de Fondul National Unic. Bineinteles, specialistii companiei sunt gata sa raspunda afirmativ si altor cereri din partea clientilor, in contextul in care acestea nu se regasesc deja pe lista serviciilor.