Diverse

Lansarea revistei online de moda Blair.ro

fashion styleIn prezent, foarte multe romance isi doresc sa fie la moda intr-o maniera care sa le caracterizeze si care sa nu epateze neaparat. Este foarte important sa ne prezentam in societate intr-o maniera eleganta si in acelasi timp subtila, care sa ne reprezinte.
Uneori, se intampla sa nu avem timp sa urmarim diferite emisiuni de moda ori sa cumparam de la magazine reviste de specialitate, pe care le putem rasfoi. In acest sens, salvarea vine din anumite reviste online, pe care le putem citi chiar de pe telefon.

Lansarea revistei online de moda Blair.ro

party style Recent, s-a lansat revista online de moda Blair.ro, unde romancele interesate de ultimele tendinte in moda pot descoperi anumite sugestii despre cum sa se imbrace pentru a avea stil.

Interfata si design-ul acestui site sunt foarte potrivite si pentru telefoanele mobile, un adevarat avantaj in contextul in care majoritatea femeilor din Romania nu au foarte mult timp sa navigheze pe aceste site-uri din fata unui calculator personal.
Un alt atu al acestei reviste online de moda este faptul ca ofera continut de calitate si articole bine documentate, despre care se poate spune ca aduc un plus-valoare, nu reprezinta o lectura superficiala care mizeaza doar pe promovarea anumitor “forme” fara sens.

Ce poti cauta in cadrul revistei online de moda Blair.ro?

Pe langa interfata prietenoasa pentru telefoanele mobile, revista online de moda Blair.ro se imparte in anumite categorii bine puse la punct, care reprezinta, intr-o anumita masura, cele patru aspecte ale femeii moderne.
In acestreet stylest sens, romancele interesate de cum pot transforma stilul casual intr-unul “la moda” pot citi articolele postate pe revista online de moda Blair.ro in cadrul subdiviziunii Street Style. Toate articolele postate aici sunt “construite” in jurul ideei ca poti sa transformi acest stil casual intr-unul la moda, daca stii exact cum sa imbini hainele intre ele si mai ales cum sa te folosesti de accesorii.
O alta categorie a revistei online de moda Blair.ro este cea de Party. Indiferent daca suntem sau nu genul de persoane care adora sa mearga la petreceri ( acele persoane “fluturi sociali”), exista anumite situatii in care nu putem refuza anumite invitatii la niste evenimente. In acest sens, romancele pot apela la sfaturile oferite de specialistii ce redacteaza articolele postate pe Blair.ro care ofera sfaturi despre cum sa aparem la petreceri pentru a straluci, dar fara a epata.
Dincolo de stilul casual si de petreceri, foarte important este si stilul office, a treia categorie abordata de revista online de moda Blair.ro. Este foarte relevant felul in care ne imbracam la locul de munca, pentru ca astfel vorbim cel mai bine despre noi si ne “recomandam” astfel in societate.
O alta categorie relevanta este cea de “Trend Alert”, in care specialistii de la Blair.ro posteaza anumite articole legate de ultimele tendinte in moda.