Timp Liber

Fenomenul renuntarii la rezolutiile de anul nou – II

In timp ce cercetatorii nu au efectuat un studiu foarte stiintific asupra fenomenului, vom putea vedea de ce aceasta anual „renuntare“ se intampla in jurul valorii de aceasta data.
In primul rând, februarie este rece si mizerabil si nu exista timp de vacanta la vedere (salut, Luni albastre .) In al doilea rand, bomboanele de Valentine’s Day apar ORIUNDE si acea voce mica din interior care spune „trateaza-te bine pentru a te simti bine” iti spune ca # selflove inseamna sa mananci o intreaga cutie de bomboane (vinovat dupa acuzatie). Ca sa nu mai vorbim, stiinta spune ca este nevoie de 66 de zile pentru a forma un obicei – si cu siguranta nu suntem inca atat de departe in Anul Nou. Cu toate acestea, tineti pana la 7 martie si ati invins oficial sistemul.

Dar ghiciti ce? Totul este o gramada de BS. Reteaua de fitness din New York, New York Sports Clubs , nu raporteaza niciun fel de renuntare („mai mult la reducere, pe masura ce ne apropiem de vreme mai frumoasa”, conform reprezentantului) si nici aplicatia Thumbtack care solicita experti .

Orice zi sau saptamana este cimitirul legitim al rezolutiilor de Anul Nou, adevarul este ca puteti sa scapati de acest lucru. (Chiar daca orasul dvs. este cel mai bun sau cel mai rau pentru a pastra rezolutii de viata sanatoase .) Nu ne credeti? Am pregatit cateva sfaturi care va vor ajuta sa rezolvati rezolutia – oricare ar fi aceasta – astfel incat sa puteti dovedi toate acele statistici obosite ca gresesc pana la urma.