Diverse

Bijuteriile, frumusete si eleganta pura

Bijuteriile sunt obiectele in absenta carora noi, femeile, nu ne-am mai simti pe deplin implinite. Ca reprezentate ale sexului frumos, mereu am considerat ca o tinuta eleganta nu poate fi considerata perfecta daca ii lipseste retusul final: accesoriul. Multe dintre noi opteaza pentru o gentuta mica, eleganta, ce le caracterizeaza, insa, mai multe doamne si domnisoare prefera bijuteriile, fie ca sunt din aur, argint, platina, fie chiar daca sunt bijuterii placate etc., ele sunt nelipsite din orice tinuta, mai ales atunci cand vine vorba de haute-couture.

Orice femeie viseaza sa fie frumoasa, atunci cand se priveste in oglinda sa ii placa ceea ce vede. Este dificil sa ne intretinem, sa atingem formele fizice si spirituale pe care le consideram ideale in viziunea noastra. De aceea consideram ca putem iesi in evidenta prin rafinament atunci cand optam pentru o tinuta de seara, de gala, si mereu ne gandim sa o punem in valoare cu un colier pe masura, care sa ne scoata in prim-plan trasaturile fine ale tinutei, prin simplul fapt ca suntem femei, si prin asta, meritam sa impunem seriozitate si sa fim respectate. Din pacate, de multe ori aceasta postura se impune prin tinuta, de aceea alegem bijuteriile din argint, lanturile, care in tandem cu un pandantiv elegant, cu o piatra pretioasa sau semipretioasa pot crea efectul pe care ni l-am imaginat.

Pietricele, multe pietricele

Bijuterii, bijuterii si iar bijuterii. Cam asta este lumea multora dintre noi, si pentru fiecare, cea mai mica bijuterie detine o semnificatie specifica pe care numai noi o vedem si credem in ea. In trecut, se faceau adesea cadouri incarcate atat de o valoare simbolica si de o importanta economica, ce erau reprezentate de pietre. Se spune ca fiecare piatra are propria ei istorie, propria poveste si propriile efecte asupra celui care o poarta permanent cu el, indiferent de ocazie sau de circumstanta cotidiana. Culorile acestora variaza, ca si efectele benefice pe care le exercita asupra organismului. Odata cu trecerea timpului, dezvoltarea vizionarismului si a tehnologiei, am ales ca aceste pietre, pe langa norocul sau ghinioanele de care ne protejeaza, sa devina un element ce contribuie la completarea unei tinute rafinate si chiar invidiate.