Diverse

Așa va arăta nunta în 2019 – Tendințe actuale pentru nunți

Datorită noilor tendințe din acest an, nunțile vor arăta impresionant. Dacă vrei să te căsătorești în 2019, poți intra pe Pinterest pentru a vedea imagini cu noile tendințe în materie de nunți. Aici găsești tendințe și stiluri actuale, fotografii de la diferite nunți, cu tematică diferită.

În anul 2019 buchetul de mireasă va avea un impact deosebit, el nu va fi realizat dintr-un singur sortiment de flori. Va fi cât mai original, va include flori diferite, viu colorate, cum sunt florile de câmp și florile de grădină, lavanda, floarea-soarelui, dar și trandafirul, dalia și bujorul.

Culorile anului 2019 pentru nunți sunt: lavanda, muștarul, galbenul cum este coaja de lămâie, rozul deschis, verdele-brad, verdele-mentă, albastrul, gri-argintiu și altele.

În acest an se remarcă și alte culori, ca de exemplu muștarul, galbenul, nuanța șofranului, care se pot combina cu nuanțe de verde, alb, bej, maro, dar și cu nuanțe de grena, gri-cenușiu, verde-kaki sau galben-pai. De asemenea, pentru decorațiunile festive sunt indicate nuanțele de verde care sunt perfecte pentru nunțile ce au loc în sezonul cald. Se pot folosi diferite tonuri de verde, cum sunt cele închise, dar și verdele-smarald.

În topul preferințelor se află culorile pastelate, mai ales Living Coral – care este o nuanță perfectă pentru elementele de decor de la nunți. Această culoare este recomandată pentru rochia de mireasă dar și pentru accesoriile specifice de nuntă cum sunt pantofii sau poșetele. Dacă se alege o rochie de mireasă albă atunci culoarea Living Coral poate fi aleasă pentru rochiile domnișoarelor de onoare.

tendinte nunti 2019 - culori

Living coral este culoarea anului 2019, așa au considerat specialiștii de la Pantone. Este o nuanță delicată de roz ca somonul, auriu subtil și portocaliu, o nuanță perfectă pentru cuplurile de îndrăgostiți. Această culoare te duce cu gândul și la recifele de corali, îți creează o stare plăcută, de liniște, armonie și bucurie. Este perfectă pentru o nuntă în sezonul de iarnă cât și în sezonul cald.

Dacă vrei să ai o nuntă extraordinară ține cont de tendințele recomandate de designerii și specialiștii în materie de nunți. Privind din perspectiva lor, în anul 2019 tendințele sunt uluitoare, deci te poți inspira din ideile lor. În ceea ce privește stilurile și tematica de nuntă, în acest an au revenit stilurile clasice, care impresionează prin simplitate și eleganță.

În 2019 sunt recomandate torturile opulente, care au multe etaje și ornamente cât mai originale. Se preferă și torturile suspendate, cu decorațiuni florale.

Alte tendințe pentru acest an includ aspectul de decor care trebuie cât mai elegant în locația unde are loc evenimentul și desigur alegerea unor baruri în trend pentru invitați. În acest sens se poate amplasa un Cocktail Bar cu diferite băuturi care va fi un punct de interes pentru oaspeți. De asemenea poate fi un bar cu bere pentru adulți, un bar cu sucuri și limonadă, cu prăjituri și înghețată, un Candy Bar cu dulciuri și ciocolată pentru copii. În ziua de azi, cele mai renumite sunt barurile de înghețată, prăjituri și bomboane.

O altă tendință pentru acest an este efectul de fum care este realizat cu mașina specială de fum și gheață carbonică. Acest efect alături de luminile ambientale poate crea o atmosferă magică pe ringul de dans.

Alege muzica life și muzicieni experimentați la nunta ta!

tendinte nunti 2019 decoratiuni

Ești în căutarea unei trupe de nuntă, trupe de cover sau a unei formații pentru nunta ta? Asta înseamnă că ai nevoie de un furnizor profesionist cu experiență care să se ocupe de muzică pentru acest eveniment special din viața ta. Poți afla totul despre formația de nuntă pe 23h.ro, sau despre o anumită trupă de cover ori un solist vocal preferat. Aici vei fi ajutat să găsești cei mai buni profesioniști în domeniu, instrumentiști, soliști de muzică populară sau formații nuntă pe diferite stiluri cu DJ sau orchestră. Vei alege formația în funcție de dorințele tale și ale invitaților, poți avea mai mulți soliști sau muzicieni dacă spațiul și bugetul îți permite și dacă vrei o nuntă cu fast.

Prin urmare, este destul de simplu să ai o muzică de calitate la nunta ta. Datorită muzicii live, de primă clasă, un astfel de eveniment va fi cu totul special, foarte distractiv pentru oaspeți. Poți opta și pentru o trupă de dans care să aibă un program artistic deosebit pentru invitați.