Diverse

8 moduri simple prin care va puteti detoxifica organismul

1.Evitati consumul de zahar – o detoxificare sezoniera este o modalitate eficienta de a va curata corpul de toxine,ceea ce va accelera metabolismul si va imbunatati sanatatea.Incepeti prin scaderea cantitatii de zahar din organismul dumneavoastra.Aici se includ mierea,indulcitorii artificiali.

2.Consumati apa – sugeram sa beti un pahar cu apa cu suc de lamaie dimineata.Lamaia ajuta la rehidratarea sistemului si promoveaza difestia.

3.Misca-ti corpul – exercitiile regulate incurajeaza circulatia sangelui si sistemul limfatic.Acest lucru va spori digestia,va reduce tensiunea,va lubrifia articulatiile si va intari corpul.

4.Bea mult ceai – un psiholog de cercetare spune ca un ceai este plin de antioxidanti si hidrateaza.Retineti ca, cafeaua din ceai este diferita de cafeina din cafea.

5.Mananca ecologic – reconfigurati-va dieta.Introduceti in alimentatia dumneavoastra o varietate de fructe si legume,alaturi de cereale integrale,fasole si cantitati mici de nuci si seminte.

6.Combate poluantii din mediu – nu uitati ca poluarea si alergenii sunt in jurul dumneavoastra. Ei sunt in aer si pot declansa diferite simptome cum ar fi ochi umflati,puciosi,rosii. Doctorii va sfatuiesc sa va spalati in mod regulat pasajele nazale. Acest lucru poate elimina efectele secundare ale poluantilor atmosferici.

7.Sauna – nu exita nimic mai detoxifiant decat transpiratia. Specialistii va sugereaza sa mergeti regulat la sauna.

8.Descuamatul – Periajul pielii si masajele cu ulei ajuta la exfolierea toxinelor din piele si reimprospatatea circulatiei.