Diverse

1. Nu asteptati o oportunitate, creati una

Povestea tuturor este diferita si, desi unii aleg sa nu-si impartaseasca povestile, sunt mandru de a mea nu numai pentru unde am ajuns, dar si pentru locul din care am inceput. Nu era normal ca familia mea sa aiba multa mancare pentru ca am crescut saraci. Astazi, am o viata confortabila si apreciez ca, atunci cand privesc in urma, vad ca am luat decizii dificile, dar roditoare. Astazi, sunt antreprenor, ghid IT, consultant de proiecte, formator profesionist in vanzari, autor si premiat pentru tineri.

Iata cele 5 lucruri pe care le-am facut in calatoria mea de a deveni un antreprenor de succes:

1. Nu asteptati o oportunitate, creati una

Cand aveam varsta necesara, am inceput sa lucrez intr-un centru de apel pentru a-mi sprijini familia. Daca as fi asteptat o oportunitate mai buna, as fi inceput foarte tarziu sau mai rau – nu as fi inceput niciodata deloc. Da, a fost o munca cu un salariu mic, dar a fost ceva. Trebuie sa invatam sa facem lucruri mari din oportunitati mici.

Am invatat multe de la prima mea slujba. As putea experimenta mai liber in prima mea slujba. Asadar, azi daca vi se ofera un loc de munca cu bani putini si aveti optiuni limitate, v-as sugera sa mergeti pentru asta.