Diverse

Vii la mine sa vedem un film?

Invitatia: vino la film la mine nu este decat o dovada ca vor sa aiba sex cu cat mai putin efort. Ca si parteneri intr-o relatie de lunga durata tind sa fie puturosi, neinteresanti si de cele mai multe ori foarte foarte plictisiti.
Cand vine vorba de intalniri, timpul nu este totul..dar ramane totusi foarte important.

Este destul de amuzant: cat de bine ajungi sa cunosti un om dupa cateva intalniri cat sa te invite la el. I-am recomandat unei prietene care imi tot povestea de relatiile ei, sa incerce sa se intalneasca cu ei cat mai departe de oras. In momentul in care va intalniti acasa la voi, sau la ei, indiferent daca faceti sau nu sex exista o presiune destul de mare in acest sens.

Ei bine, in final, noul ei prieten a reusit sa anuleze tot programul dintr-un weekend pentru a merge amandoi in apartamenul lui. El se simtea confortabil, iar ea din ce in ce mai rigida.

Ce nu stia el era ca si vechiul ei prieten lansase aceeasi invitatie: film la mine acasa…si sex dupa. In prima luna se poate sa nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani, dar sunt atat de multe variante de a iesi incat nu e nevoie sa inchiriezi un film. Plus ca ai da dovada de creativitate. Parerea mea despre barbatii ce nu au idei de intalniri nu este tocmai buna, iar invitatia: vino la film la mine nu este decat o dovada ca vor sa aiba sex cu cat mai putin efort.

Ca si parteneri intr-o relatie de lunga durata tind sa fie puturosi, neinteresanti si de cele mai multe ori foarte foarte plictisiti. Bineinteles, ca si cuplu, este minunat sa stati stransi in brate in fata televizorului vineri seara.

Dar devine enervant cand faceti acelasi lucru in fiecare week-end. Nu ti-ar placea sa tii cu un barbat ce isi doreste sa te scoata in oras si sa incerce noi lucruri? Astfel, ca data viitoare cand te invita sa mergi la el sa vezi un film imagineaza-ti cum ar fi relatia voastra in 3 luni sau 3 ani. Apoi, simte-te libera sa alegi sa mergi la el sau sa mergi mai departe.

Daca ajungi cu el in pat, tine minte ca oricat te poti preface in timpul zilei ca simti anumite lucruri, atunci cand dormi prefacatoria nu mai functioneaza. De aceea s-au si analizat foarte mult pozitiile in care dormiti si s-a ajuns la concluzia ca atitudinea voastra fata de partener este direct legata de modul in care corpurile voastre stau in pat in timpul solmului. Astfel, cu cat sunteti mai apropiati, cu atat veti dormi unul langa altul, dar daca va ganditi la despartire, distanta dintre voi va fi evidenta.