Diverse

UNDEUNDE.ro: locul unde poți găsi soluții la orice problemă, doar la un click distanță!

Conceptul modernist de a rezolva lucruri pe care le întâlnim în viața de zi cu zi precum o programare la un medic stomatolog, servicii financiare, de curățenie, imobiliare etc poate ajunge la un nivel mult mai eficient cu ajutorul platformei undeunde.ro.

1. Cu ce ne ocupăm

Cu intenția de a facilita nevoile clienților, în anul 2017 am fondat bazele portalului undeunde.ro
Acest concept de site are ca obiectiv să faciliteze contactul dintre prestatorii de servicii și potențialii clienți. Se pot găsi orice fel de servicii necesare doritorilor. În funcție de categoria aleasă, putem oferi alternative diverse, existând o gamă largă de opțiuni în raport cu dorințele fiecăruia.

2. Funcționalități

Cu ajutorul butonului de detectare a locației, se pot găsi puncte de interes în apropierea zonei în care se află clientul sau în orice altă zonă cerută. Filtrele de căutare sunt împărțite pe categorii clare ce vă ajută să alegeți branșa pe care doriți să vă axați. Se pot clasifica categoriile căutate în funcție de prețul dorit, după popularitate sau ratingul oferit de alte persoane ce utilizează acest site, chiar și dupa programul potrivit clienților astfel încât să se ajungă cât mai rapid la serviciul dorit, iar clientul să își programeze din timp cum să gestioneze situația.

3. Număr de categorii prezente

Există 18 categorii de subiecte din diverse domenii, ce se ramifică în altele mai specifice în funcție de căutare. Sunt așezate în ordine alfabetică pentru a fi mai ușor de observat, de la categoria de ,,animale de companie” până la cea de ,,transport”. Numărul de căutări găsite afișate pe pagină poate fi modificat și acesta, la alegerea fiecăruia. Cu cât se optează pentru o afișare mai amplă, cu atât se va obține mai rapid rezultatul final.

4. Utilitatea conceptului pentru companii și utilizatori

Avantajul utilizării portalului nostru de căutare servicii ar fi, în primul rând, modul simplu de a ajunge la rezultatul dorit într-un timp scurt. Atât companiile afiliate, cât și clienții, au de câștigat în urma acestui serviciu oferit online. Datorită opțiunilor vaste prezentate pe site, prestatorii de servicii dispun de o clientelă mai mare cu ajutorul acestora, iar, din perspectiva celor ce caută servicii au suficiente variante de unde pot alege; să nu uităm de faptul că pot compara prețuri, calitatea serviciilor, opțiunile oferite de fiecare beneficiar în parte, recenziile lăsate de alte persoane ce au ales companiile respective și nu în ultimul rând de locațiile avantajoase pentru fiecare client în parte.

5. Prin ce se diferențiază de alte portaluri din acest domeniu

Comparând domeniul nostru de activitate cu alte companii ce se ocupă cu servicii asemănătoare, putem spune că suntem cu un pas înainte acestora deoarece foarte mulți s-au centrat pe o zonă mai restrânsă de servicii oferite, spre exemplu de restaurante, localuri și cafenele, sau pe nișa de evenimente organizate însemnând concerte, expoziții, evenimente în aer liber și așa mai departe.
Odată cu trecerea timpului, dorim să obținem rezultate cât mai optime în funcție de dorințele clienților noștri.

Pentru asistență, ne puteți contacta la adresa de email office@undeunde.ro sau la numărul de telefon 0726143164.