Afaceri

Sfaturi pentru cei care isi doresc un site de calitate

Realizarea unui site folosind tehnologia si cunostintele potrivite este extrem de importanta pe termen lung.

1. Schita site-ului: Un plan facut pe hartie (sau pe calculator) este primul pas. Ai ocazia astfel sa faci modificari, te poti razgandi oricand pana sa iei decizia finala. Alege cu atentie numele link-urilor din meniu. Simplitatea si claritatea sunt esentiale in realizarea website-ului. Gruparea articolelor (paginilor web) sub meniuri cu acelasi subiect, redactarea lor cu un numar rezonabil de cuvinte (peste 200 si sub 1000 pe o singura pagina)

2. Domeniul ales pentru acel site. Domeniul nu ar trebui schimbat de-a lungul timpului pentru a nu pierde pozitiile favorabile in motoarele de cautare, iar numarul vizitatorilor sa scada considerabil.Schimbarea domeniului inseamna sa o iei de la capat aproape de la zero pentru motoarele de cautare.

3. Alegerea serviciului de gazduire. Calitatea serviciului (viteza de incarcare a site-ului, disponibilitatea site-ului pentru vizitatori 99% pe an.)este un factor important atat pentru motoarele de cautare cat si pentru cei ce te viziteaza. Exista riscul ca vizitatorul sa renunte sa rasfoiasca site-ul daca acesta se incarca in mai mult de 2-3 secunde.

Daca iti doresti un site de calitate, nu te grabi in luarea deciziilor, dar nici nu amana prea mult timp lucrurile de care nu esti sigur ca le faci bine. Cere sfaturi pe forumuri. Sunt multi profesionisti care te pot indruma .