Diverse

Se apropie luna femeilor. Care sunt cele mai potrivite cadouri business?

Majoritatea companiilor ofera in perioada sarbatorilor sau a unor ocazii mai speciale cadouri pentru angajati, colaboratori sau clienti. Exista mai multe avantaje ale acestei practici, si se vede in faptul ca pana si cele mai sceptice dintre firme au inceput sa ofere cu agresivitate astfel de cadouri. In ziua de astazi, cadourile business se impart in doua categorii mari: cadouri pentru femei si cadouri pentru barbati.

Se pare ca exista cateva ocazii distincte in care companiile ofera cadouri femeilor cu care lucreaza. In Romania, acestea sunt 1 si 8 martie, de Craciun, de Sfantul Valentin, de ziua de nastere sau de onomastica, iar unele companii care colaboreaza cu firme din State sarbatoresc chiar si ziua Secretarelor sau ziua Recunostintei. Cadourile pentru doamne de obicei se evidentiaza printr-o culoare mai calda (roz, portocaliu, albastru deschis, verde deschis) si pot fi genti sau portofele, portcarduri sau accesorii. Uneori sunt chiar obiecte de birou personalizate cu designuri atractive si unice.

Cadourile business se pot materializa in vouchere care sa le ajute pe doamne sa se simta relaxate si frumoase. Majoritatea primitoarelor sunt femei de cariera cu un orar aglomerat si putin timp pentru ele insele. De aceea, un voucher la SPA sau la un salon de infrumusetare poate fi un cadou foarte reusit. Daca un voucher nu este o solutie pe care sa o agreati, puteti merge in aceeasi directie, alegand un cos cu produse de cea mai buna calitate din sfera uleiurilor de masaj sau produselor pentru baie si ingrijire corporala: acestea pot fi saruri, sapunuri organice, lumanari parfumate, halate moi si pufoase sau prosoape delicate.