Diverse

Povesti jenante

Nu ai ce sa faci in acest caz. Problema trebuie sa o rezolve singur si sunt atatea carti pe piata si cabinete de psihologie incat nu ar trebui sa dureze prea mult.
Prima poveste este legata de orgasm…nu te minti si nu te invinovati singura! Motive sunt multe, poate din educatie, poate acceptarea propriei sexualitati, dar DE MULTE ORI E DOAR VINA LUI !!!! Daca nu te satisface, nu te pacali ca ii vei fi fidela!

A doua poveste tine de el: sunteti la el in apartament pregatiti de cea mai tare partida de sex. El, un tip super-tare, burlac la 38 de ani, vedeta a ziarelor si dorit de prea multe femei. Iti spui in mintea ta: uau, ce norocoasa sunt! Il vezi cum te doreste, se lipeste de tine, te saruta dezlantuit, mainile lui ajung pe sani si intre picioare….da, il doresti si-i spui: dezbraca-te acum! Scoate totul de pe tine! ….Iar deodata simti ca parca cerul cade pe tine, vraja se rupe si parca nu iti vine sa crezi: vai ce mica si moale e!!! Sa o faca singur daca vrea….

A treia poveste, tot de penis este legata. Doamnelor, ce priveliste poate sa ne lumineze fata? Normal ca stiti…un penis mare, catifelat, bucuros de cunostinta si mandru de el. Oare avem nevoie de mai mult?

A patra poveste este a femeilor. Sforaie. Ni s-a intamplat multora dintre noi. Nu trebuie sa iti fie groaza de acest lucru, relaxeaza-te, lasa geamul deschis si incearca sa adormi. Daca nu ai nici o problema medicala atunci inseamna ca sforai pentru ca esti foarte obosita.

A cincea este tot a femeilor: nu putem merge la toaleta fara el. Ne-a placut atat de mult incat vrem sa urinam pe el, sa ne simta esenta….E prima data, oare o sa ma lase?