Diverse

Metode prin care poti sa iti indeplinesti rezolutiile de anul nou – I

1. Fii realist.
A crede ca poti rula un maraton in cinci luni cand nu ai pus niciodata pantofii sport pe trotuar ar putea fi un obiectiv inalt si admirabil, dar probabil ca nu va fi realizabil. Pe de alta parte, scopul de a rula un 5Km atunci cand puteti face deja 3km confortabili probabil nu se va simti suficient de infricosator pentru a va scoate din pat dimineata. Expertii sunt de acord ca stabilirea unor obiective mai mari decat viata inseamna pregatirea ta pentru esec, dar ai nevoie de o provocare. Iata cum sa stabiliti (sau sa modificati!) Obiectivele de rezolutie pentru a va asigura ca se potrivesc bine.

2. Nu renuntati atat de usor.
Indeplinirea obiectivelor tale nu ar trebui sa fie un tort. Nu va fi intotdeauna usor si nu vei fi intotdeauna incantat sa o faci. (Caz de caz: scuza „Nu am suficient timp sa ma antrenez” este falsa. I) Aceasta pierdere de entuziasm, totusi, este unul dintre principalele motive pentru a renunta in acest sfarsit de ianuarie / inceputul lunii februarie. Ganditi-va la efectele pozitive imediate ale actiunilor voastre: acea graba de endorfina post-antrenament, explozia de energie pe care o veti obtine din consumul de produse proaspete in loc de gustari procesate sau sentimentul implinit de a verifica ceva din lista de sarcini. Fa ce poti chiar acum sa lucrezi spre obiectivul tau – si inainte sa-ti dai seama, vei fi acolo.

3. Nu va mai asteptati la esec.
Un 43% dintre oameni se asteapta sa renunte la rezolutiile lor intr-o luna de Anul Nou, potrivit unui sondaj pe Twitter realizat de 4.000 de persoane de catre marca de imbracaminte etica Active Sundried . Nu atat de multi oameni au renuntat de fapt dupa o luna. Asa se asteptau multi oameni sa renunte in acel interval. Um, stiri flash: Daca intentionati sa esuati, veti esua. Nu este stiinta despre rachete. Nu va mai asteptati sa renuntati si invatati sa va vizualizati succesul pentru ca acest lucru sa se intample.