Evenimente

Joaca-te ‘Colonistii din Catan’

Petreceti o dupamiaza in compania prietenilor vechi si noi jucandu-va ‘Colonistii din Catan’! Locatia – La Rocca (str. Th. Aman, 36 – intersectia Bd. Dacia – Calea Grivitei), incepand cu ora 16.
Jocurile de societate, privite ca si un mod alternativ de divertisment in toata lumea incep sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult si in Romania.

Invartindu-ne pana acum cativa ani numai in jurul notoriului Monopoly, incet, incet aflam ca diversitatea produselor de acest gen este uriasa.

Va invitam sa descoperiti unul din jocurile care au inregistrat cel mai mare succes pe plan mondial in ultimul deceniu!

Cunoscut sub demunirea ‘SETTLERS OF CATAN’, acesta a aparut in Romania de curand cu titlul ‘Colonistii din CATAN’.

Lansat initial in 1995 in Germania, in scurt timp a devenit cunoscut in intreaga Europa, precum si in America. Ajungand chiar pana in Japonia si China, CATAN a devenit intre timp un concept.

Acum si in Romania, acest joc clasic este disponibil in ultima sa varianta imbunatatita.

Despre ce e vorba?

Sistemul de joc este genial: Marinari neinfricati au debarcat pe tarmul unei insule – care va fi numita Catan. Femei si barbati apartinand unor popoare diferite intemeiaza primele asezari. Sunt descoperite resurse, se construiesc drumuri, iar asezarile se dezvolta devenind orase.

Pe insula Catan se practica indeosebi schimbul in natura. Uneori argila se gaseste din abundenta, alteori fierul. Si astfel, se da fier pentru lana, argila pentru lemn, in functie de necesitatile actuale. Averile Dvs. sporesc, infuenta Dvs. creste. Izbucneste lupta pentru suprematie pe insula Catan. Acceptati provocarea:

Deveniti stapanul insulei Catan!