Diverse

Ghidul complet pentru semnele surori astrologice – I

Din momentul in care ati invatat pentru prima data sa va cititi horoscopul, este posibil sa va intoarceti la citirile de compatibilitate astrologica pentru a intelege cum ati merge cu iubire voastra. Examinarea modului in care doua semne se conecteaza si se ciocnesc poate fi utila pentru o serie de relatii, de la prietenii tai la frati pana la colegi. Si daca te gasesti mereu lucrand la proiecte profesionale cu rac sau lovind-o imediat cu vărsător, este posibil sa profiti la maximum de semnul surorii tale astrologice.

Aici, elementele de baza ale semnelor surori, adica contrariile sau polaritatile polare ale astrologiei.

Daca aveti un frate real, stiti ca impartasiti unele trasaturi – buze, ochii, dragostea pentru sapunurile adolescentilor din anii ’90 – dar poate ca sunteti contrari polar atunci cand vine vorba de alte caracteristici. Sora ta este un workaholic si esti un spirit liber. Fratele tau este un om de casa si tu esti un trotter cu glob. In astrologie, semnele surori functioneaza in acelasi mod.

Ghidul complet al semnelor astrologice ale surorilor

Situat la sase semne sau la 180 de grade distanta unul de celalalt pe o roata astrologica si conducatorii caselor opuse – sa zicem, primul si al saptelea (asta esti tu, Berbec si Balanta) sau al cincilea si al unsprezecelea (Leu si Varsator) – semnele surori impartasesc aceeasi calitate (alias cvadruplicitati):

Cardinal: Aceste semne sunt ganditorii de ansamblu ai zodiacului, exceland la brainstorming si initierea, dar se lupta cu follow-through. Acestea includ Berbec (foc), Rac (apa), Balanta (aer) si Capricorn (pamant).

Mutabile: Aceste semne sunt cele mai adaptabile dintre zodiac, dar pot fi, de asemenea, indecise si zburatoare. Acestea includ Gemeni (aer), Fecioara (pamant), Sagetator (foc) si Pesti (apa).

Remediat: aceste semne isi baga calcaiele, mai bine (sa zicem, ca sunt in stare sa faca treaba intr-o relatie pe termen lung) sau mai rau (refuzand sa-si schimbe calea carierei, chiar daca le imbolnaveste). Acestea includ Taur (pamant), Leu (foc), Scorpion (apa) si Varsator (aer).