Diverse

Ganesha Caffe – viitoarea atractie de pe Calea Victoriei

Multitudinea de baruri si cafenele care inunda strazile bucurestene incepe sa isi piarda din identitate in fata clientilor cu pretentii tot mai crescute. Consumatorii doresc ceva nou, ceva care sa ii scoata din cotidian si sa ii conecteze la nivel spiritual cu alte culturi si alte traditii. Plecand de la acest concept, Ganesha Caffe a dorit sa rezoneze cu publicul doritor de nou, astfel a dezvoltat conceptul de lounge bar in stil oriental.

Ganesha Caffe Victoriei nu este doar o cafenea, este un taram exclusivist in care ornamente impozante troneaza intr-o atmosfera menita sa impleteasca stilul oriental cu cel arabesc.

Ganesha Caffe Victoriei inglobeaza intr-un ritual energetic cultura in care muzica si bauturile aromate ofera pozitivism si pace interioara. Lounge barul exclusivist isi face simtita prezenta pe strazile bucurestene din zona Victoriei prin mirosul aburind de narghilea aromata si bauturi calde din ingrediente selecte aduse din colturile indepartate ale lumii. Mirosul este cel care starneste curiozitatea trecatorilor care se lasa ghidati de el pana in fata incintei cu geamuri mari si transparente ca semn al transparentei si al ordinii de care da dovada.

Cafeneaua din inima Victoriei creeaza o atmosfera orientala gravata prin decorul compus din elemente de origine importate exclusiv pentru Ganesha Caffe, menite sa ofere fiecarui client o stare de regasire cu propria persoana. Zeita Ganesha isi face simtita prezenta atat prin culorile vii prezente in cadrul mobilierului luxuriant care ofera un confort crescut, cat si prin fiecare dintre elementele decorative care o reprezinta. Exclusivist de la bauturi pana la decor, lounge barul doreste sa transpuna fiecare om care paseste in local din pozitia de client in cea de oaspete astfel incat acesta sa poata sa impartaseasca stari si momente unice impreuna cu cei dragi.

Lounge bar-ul Ganesha Caffe Victoriei suprinde prin arome orientale si imbietoare

Armonia formata in cadrul cafenelei se resimte prin fiecare element care creeaza conceptul de Ganesha Caffe Victoriei. Atmosfera creata trebuie sa fie pecetluita prin inchinarea bauturilor pline de poveste si istorie. In acest loc, fiecare oaspete poate toasta bauturi de sorginte arabeasca din ingrediente importante din regiuni specifice, astfel incat aroma si savoarea licorii sa se resimta pana la ultimul strop.

Barista isi incepe activitatea inca de la inceputul zilei pentru a astepta dis de dimineata oaspetii cu o ceasca de cafea arabeasca din boabe proaspat macinate menite sa ofere plusul de energie necesar pe intregul parcurs al zilei. Nu doar cafeaua este inclusa in grila de produse, ci si ceaiul rosu, negru, verde sau alb, bauturile pe baza de cafea personalizate cu poza fiecarui client, pline de topping-uri precum vanilie, tiramisu, etc. Pentru cei care doresc sa isi descatuseze simturile cu putina tarie, cocktailurile alcoolice le sunt puse la dispozitie in paharuri selecte.

Toata aceasta poveste orientala creata de Ganesha Caffe Victoriei se inchide armonios cu o narghilea frumos ornata in care stau cele mai bune arome. Ganesha Caffe pune foarte mult accent pe aceste obiecte atat de importante in aceasta poveste, si a avut grija sa adune in portofoliul propriu narghilele care fac cinste culturii orientale, atat prin ornamentele prezente cat si prin gustul aromat si aburul dens pe care acestea il lasa in urma lor.

Pentru multi care calca pragul Ganesha Caffe Victoriei, aceasta a devenit mai mult decat o cafenea, a devenit oaza de liniste si relaxare.