Relatii

Ce sa faci ca sa-i placa

Barbatii sunt cam indragostiti de sexul oral.Fizic acest lucru se datoreaza faptului ca ii atingi stimulii placerii, milioane de terminatii nervoase. In creierul barbatului au loc cele mai frumoase efecte chimice cand limba atinge penisul.
Barbatii sunt cam indragostiti de sexul oral. Fizic acest lucru se datoreaza faptului ca ii atingi stimulii placerii, milioane de terminatii nervoase. In creierul barbatului au loc cele mai frumoase efecte chimice cand limba atinge penisul. Nu stim daca va place sau nu, ce va recomandam este ca daca il practicati sa faceti lucrurile bine.

Din acest motiv va recomandam o tehnica dubla in care acordati atentie atat testiculelor cat si penisului. Unul beneficiaza de stimulare orala iar alul de stimulare manuala. O sa ii placa cu siguranta.

Daca are chef de joaca va recomandam alte metode la fel de apreciate:

1. strangeti usor testiculele in mod repetat pana la limita durerii

2. loviti cu doua degete testiculele pe toate partile

3. maseaza-le cu toate degetele sau doar cu degetul mare in sens cirucular.

Ca si timp, maxim 3-5 minute, apoi lasa-le sa se relaxeze. Legat de sperma, doar de voi depinde daca o inghititi sau nu.

Chimic nu va poate face nici un rau. Personal s-ar putea sa va „scandaleze” subiectul sau sa aiba senzatia de voma. Chimic sunt doar substante eliminate de corp: enzime, colesterol, sodiu, potasiu, calciu, fosfataza acida, acid citric, fructoza, fostaza alcalina, glutation si acizi aminati pentru ca in final prostata sa dea gustul spermei. Indiferent de senzatia pe care ti-o produce sperma, pentru toate femeile sexul oral este un act de daruire totala si de intimitate maxima.