Diverse

Cauti luxul la un apartament din mediul citadin?

Vanzarile de apartamente de lux din Bucuresti, denumite generic si apartamente penthouse au cunoscut o crestere in ultimii ani in pofida crizei imobiliare care a afectat mai toate sectoarele acestei piete. Regatta vorbeste in acest articol despre piata de apartamente de vanzare, in special de lux, care se pare ca urmeaza sa aiba o crestere semnificativa a cererii in anul 2015.

Potrivit agentiei imobiliare Regatta din Bucuresti, oferta proprie de vanzari apartamentede lux este din ce in ce mai accesata de catre bucurestenii cu bani care nu au gasit in aceasta perioada in care preturile au scazut continuu, momentul oportun pentru a cumpara apartamente in cele mai bune zone din Bucuresti. Cat despre scaderile de pret, acestea sunt semnificative in conditiile in care apartamentele se vand in 2014 la jumatate din pretul practicat in perioada de dinainte de criza.

Dupa un an 2015 mai bun ca oricare altul, auspiciile anului 2016 se anunta mult mai favorabile pentru vanzarile de apartamente in conditiile in care BNR a anuntat slabirea conditiilor de creditare pentru creditele imobiliare, acestea urmand a fii accestate mai usor, mai ieftin si pe o durata mai lunga. Agentiile imobiliare privesc cu incredere acest trend ascendent pe care piata imobiliara il traverseaza, sperand astfel ca 2016 va aduce o crestere si mai semnificativa pentru vanzarile de apartamente.

De asemenea, si agentia Regatta Imobiliare din Bucuresti spune ca anul care tocmai a venit va aduce vanzari mai mari chiar cu 20% pentru apartamente, acestea constituind baza ce mai mare din incasarile agentiilor imobiliare si segmentul din piata care ia cel mai bine pulsul pentru piata imobiliara.