Cugetari

Caut o noua iubire

Acum ai devenit si tu un „cautator” al lui Cupidon. Te gandesti ca poate a plecat fara harta si nu va sti sa se intoarca la tine. Dar lasa-l pe el sa faca primul pas. Tu ai grija de tine, restul va veni de la sine…
Pentru ca o relatie sa fie fericita trebuie sa va gaseasca pe amandoi disponibili si deschisi. Si poti afla acest lucru despre el daca il lasi sa faca primul pas in aceasta relatie.

Pe scurt…il lasi pe el sa te caute. In plus nu te consideri disponibila daca inca esti marcata de amintirea fostului. Ca in inima ta sa aiba loc o noua relatie trebuie sa aiba loc si sa nu se simta sufocata de cea anterioara.

Sfatul nostru este sa incerci sa cunosti persoana cu care vrei sa ai o relatie inainte de a ajunge cu el in pat. Nu vrem sa confunzi iubirea cu dorinta sexuala de a fi cu cineva. Ca sa atragi catre tine un nou barbat trebuie sa fii sigura pe tine si nu sa arati toate problemele despartirii. Nimeni nu se va apropia de tine daca esti depresiva, negativista, descurajata de viata.

In aceste momente viata ti se pare o povara iar daca te vei privi din exterior nici tu nu ti-ai dori sa fii cu tine. Scopul tau acum nu este acela de a „cersi” mila celor din jur ci de a arata ca ai depasit momentul despartirii si esti pregatita pentru o noua relatie. Ai auzit cu siguranta de expresia: nu poti iubi pe cineva daca nu te iubesti mai intai pe tine. Important este ca daca inveti sa te iubesti si sa te apreciezi pe tine vei invata sa faci lucrul acesta si cu celalalt.

Poti incepe prin a avea grija de corpul tau, prin a te descoperi centimetru cu centimetru. Incepe de la ochi, par, si termina cu degetele de la picioare. Cunoaste-ti punctele tari. Priveste-te apoi in interior si vezi in ce stare este sufletul tau. Este trist, vesel, are nevoie de ceva? Invata sa razi. Pariez ca nu ai mai facut asta de ceva timp.

Daca nu reusesti sa faci asta fara motiv uita-te la o comedie si exagereaza fiecare scena razand cateva minute in continuu. Rade tare, zgomotos. Apoi fa-ti cadouri. Cumpara-ti mici lucruri de care nu ai nevoie in acest moment dar pe care ti le doresti – o noua pereche de pantofi, o pereche de ochelari, creme, etc.