Diverse

2. Nu renuntati niciodata la invatare – 3. Acceptati respingerea, corectati-va greselile si imbunatatiti-va

2. Nu renuntati niciodata la invatare
Nu am fost invatati limba engleza la scoala pentru ca ni s-au predat toate subiectele in romana. Din cauza acestui fapt, abia puteam sa vorbesc un cuvant sau doua de engleza. Nu-mi puteam permite sa merg la cursuri din cauza timpului si a fondurilor. Am invatat engleza auzindu-i pe altii cum comunicau. Acum pot vorbi, citi si comunica in ea.

Acest lucru mi-a dat increderea sa invat si sa stapanesc ceea ce iubesc. Am invatat suficient pentru a scrie o carte, numita „Tu trebuie sa finalizeziafacerea” si am publicat-o. Nu inceta niciodata la invatare, cunoasterea nu are legatura cu varsta, trebuie sa o cauti si sa iti oferiti toata viata.

„Viata este ca si cum ai merge cu bicicleta. Pentru a va mentine echilibrul, trebuie sa continuati in miscare. ”- Albert Einstein

3. Acceptati respingerea, corectati-va greselile si imbunatatiti-va
Nu am fost niciodata la facultate, de aceea nu am niciun grad de specialitate. Cand m-am gandit sa schimb locuri de munca, am fost respins de multe ori pentru ca nu aveam o diploma. Am dobandit unele abilitati de vanzari usoare, dar cand am cautat locuri de munca, persoanele cu studii universitare si fara abilitati au primit preferinta fata de mine.

Am acceptat respingerile, dar nu m-am gandit niciodata sa stagnez si sa dau gresi. Stiam ca ritmul meu va fi lent, dar nimeni nu ma va opri sa incerc.

Acceptarea respingerii m-a facut sa accept realitatea si sa realizez ceea ce imi lipseste, impreuna cu a profita la maximum de ceea ce am. Nu puteam sa ma intorc si sa ma asigur de o diploma, dar as putea sa obtin mai multe abilitati pana la punctul in care nimeni nu ar cere o diploma. Astazi sunt doar un absolvent de liceu, care este formator de vanzari si ii invata pe studentii MBA.