Diverse

Cum sa iti satisfaci nevoia de atentie

Daca esti singura cu siguranta simti nevoia de a fi imbratisata, alintata, sarutata. Ai nevoie de pasiune in viata si suferi cand nu are cine sa te alinte. Nevoia ta de atingeri este naturala si normala.
Nu este de neglijat situatia in care ne implicam intr-o relatie fara sa gandim prea mult, doar pentru ca avem nevoie de imbratisari si atingeri. „Este atat de dragut cu mine si tandru si iubitor.

De fiecare data cand ma intalnesc cu el imi spune „iubita”, „raza mea de soare”, „mi-a fost dor de tine”, „mi-ai lipsit”. Cand il sun, sunt „cea mai calda persoana”, „cea mai intelegatoare”, „cea mai apropiata lui”. Problema este ca nu ne intalneam niciodata la initiativa lui si nu suna niciodata, doar eu il cautam.

Bineinteles ca promitea ca urmatoarea zi la prima ora suna, dar puteau trece si 5 zile si nu isi aducea aminte. Ce nu intelegeam era ca daca ii este atat de dor de mine si imi vorbeste atat de frumos de ce nu da nici un semn. Da…nu dadea nici un semn pentru ca nu voia sa se vada cu mine. Nu voia sa ma auda si nici nu ii trebuia o relatie cu mine.

Simplu. Din momentul in care am incetat sa il mai caut nu am mai auzit de el.” Ca si idee, prietenii mei barbati povestesc tot timpul de prioritatile pe care le au intr-o zi, iar a suna o femeie cu care iti doresti sa fii este intre primele 3 lucruri de pe lista. Revenind la „nevoia de atingere” ce ne impinge mereu in cautarea unei noi relatii, aceasta poate fi comparata cu nevoia de mancare. Poti sa fii satisfacut astazi dar maine vei avea nevoie din nou de atingeri.

Si de obicei le poti avea daca esti implicata intr-o relatie intima si pe termen lung. Cateva sfaturi pentru situatiile in care esti singura si ai nevoie de o imbratisare:

1. Nu apela niciodata la un barbat casatorit sau implicat intr-o relatie doar pentru a-ti satisface aceasta nevoie.

2. Nu te implica intr-o relatie cu un partener pe care il doresti doar pentru ca intr-o zi simti nevoia de a fi imbratisata.

3. Nu reveni la vechiul partener. Daca totusi vei face asta, te vei alege cu o noapte de atingeri si multe zile cu dureri de cap si probleme.

Nevoia ta de atingeri este naturala si normala. Si va fi minunat cand vei avea in viata ta o persoana care sa iti ofere aceste lucruri zilnic. Pana atunci incearca sa te rasfeti tu cat poti de mult, satisfacandu-ti nevoile.