Mi-am descoperit pasiunea pentru scris acum 5 ani, cand am inceput sa pun bazele unui blog de frumusete. Treptat, mi-am dat seama ca exista mai multe domenii care ma fascineaza, astfel ca am creat un portal de lifestyle, care cuprinde articole diversificate, din domenii precum afaceri, beauty, fashion, online sau sanatate.

Am rezervat o categorie speciala si pentru celelalte teme care mi se par interesante, dar pe care nu le pot integra intr-o categorie anume. Pe acestea, le regasiti in sectiunea diverse.

Sunt adepta lucrurilor practice si, tocmai de aceea, toate articolele pe care le scriu, indeplinesc scopuri practice. Imi place sa cred ca cei care imi citesc blogul sunt fascinati de toate temele pe care le abordez.

Sfaturile si recomandarile pe care le regasiti in cadrul maribol.ro sunt atent documentate si studiate, astfel ca ele reprezinta un etalon pentru fiecare domeniu abordat. Imi place diversitatea si, urmaresc ca prin acest portal sa contribui la conturarea unui stil de viata mai bun, mai sanatos si mai eficient. Cititorii mei vor regasi aici cele mai bune si mai practice idei, indiferent de domeniul de interes.